Final atletisme divertit

Data : 11/03/2020

Diumenge passat, dia 8 de març, va tenir lloc la final d’Atletisme Divertit al poliesportiu de Ciutadella amb la participació de 100 filletes i fillets de diferents escoles de Menorca.

És una activitat organitzada entre el Consell Insular de Menorca i la Delegació d’Atletisme. L’Atletisme divertit va adreçat als alumnes de 3r a 6è dels diferents centres educatius de primària que participen per equips.

Al llarg de la temporada s’han organitzat 3 proves a diferents instal·lacions municipals de l’illa. Diumenge es decidiren els equips guanyadors que foren, Doctor Comas femení i Mateu Fontirroig masculí. Aquests participaran al Campionat Nacional d’Atletisme Divertit que tindrà lloc a Madrid els dies 9 i 10 de maig.

En les trobades tots els atletes de l’equip disputaren totes les proves i un dels dos relleus. Diumenge també realitzaren individualment una prova de concurs, i els relleus i el Gran Prix per equips.

L’esdeveniment finalitzà amb la tradicional entrega de premis a càrrec de Miquel Àngel Maria, Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports; Josep Juaneda, Director Insular d’Educació, Joventut i Esports i Andrés Pulido, Delegat de la Federació d’Atletisme. Lliuraren diplomes a tots els i les participants, i copes a les escoles classificades en 1ª, 2ª i 3ª posició.

Des del Consell Insular de Menorca volem felicitar a tot l’alumnat participant i també als i les mestres que han acompanyat i fomentat aquest tipus d’activitat entre els seus alumnes.

Maó, 11 de març del 2020

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa