El Consell Insular col·labora amb els ajuntaments per l’adaptació de les instal·lacions juvenils

Data : 11/12/2019

ls ajuntaments compten amb una partida econòmica per a la redacció dels projectes que permetran fer les inversions necessàries i adaptar les seves instal·lacions juvenils al nou decret 23/ 2018, el qual estableix els requisits amb els quals han de comptar per a la seva activitat.

En aquest cas, els ajuntaments de Ciutadella, Es Migjorn Gran i Alaior comptaran amb aquest ajut per part del Consell per un total d’uns 20.000 euros aproximadament. En el cas d’Alaior es tracta de la redacció del projecte d’obres i/o activitats per fer el nou casal de joves. En el cas de l’ajuntament de Ciutadella, es tracta de la redacció del projecte d’obres i/o activitats per adaptar la instal·lació de Es Pinaret, així com el projecte pedagògic de la instal·lació. Finalment, l’ajuntament des Migjorn Gran redactarà el projecte d’obres i/o activitats per adaptar el seu casal de joves.

Els altres ajuntaments no han pogut acollir-se a aquest ajut per no poder complir amb els requisits i terminis.

Per a l’any 2020 es preveu que el Consell Insular de Menorca inverteixi, a través dels ajuntaments, 100.000 euros a les instal·lacions juvenils, donant com a prioritat l’adaptació de les mateixes a la normativa vigent.

Per al Consell Insular de Menorca és necessari donar un impuls a les instal·lacions juvenils per tal de comptar amb espais adequats per als joves i que, els mateixos, puguin gaudir d'instal·lacions que permetin dur a terme les seves activitats d’oci.


Maó, 11 de desembre del 2019

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa