«VIU LA TEVA BIBLIOTECA» a la xarxa de Biblioteques de Menorca

Data : 21/11/2019

Com ja us vam anunciar, seguim amb la campanya de promoció de la Xarxa de Biblioteques de Menorca que du per títol «Viu la teva biblioteca».

«Viu la teva biblioteca» és una proposta diferent i trencadora quant a format i continguts. L’objectiu és connectar amb les persones, emocionar-les i que en facin difusió perquè ho vegi el major nombre de persones possible.

Consisteix en 9 càpsules audiovisuals protagonitzades per una persona que explica una vivència que ha tingut en una biblioteca. En cada episodi queda palès que les biblioteques no només són llocs per anar a llegir, sinó també espais per a la relació i la convivència, que ens brinden oportunitats per viure experiències diverses, algunes de les quals et poden arribar a canviar la vida.

Amb aquests productes, volem que els ciutadans percebin les biblioteques com el que realment són a dia d’avui: centres de referència de la comunitat on donen servei, espais on relacionar-se amb altres persones, on integrar-se, on co-crear i on poder trobar noves oportunitats, a més brindar recursos per a l’aprenentatge, el creixement personal i l’oci.

La campanya s’inicià el 24 d’octubre, coincidint amb el Dia de la Biblioteca, en què es publicà el tràiler de tota la sèrie. A continuació, tots els divendres s’està publicant una història personal diferent, durant 9 setmanes consecutives, fins el 20 de desembre.

Demà divendres 22, es publicarà la cinquena història personal del cicle.

Els audiovisuals publicats es poden veure als webs i a les xarxes socials:

Bibliomenorca: http://www.bibliomenorca.net/
Bibliomao: http://www.bibliomao.es/

VIU LA TEVA BIBLIOTECA I ESCRIU LA TEVA HISTÒRIA

Xarxa de Biblioteques de Menorca

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa