Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca continua amb el programa de futbol 6

Data : 08/11/2019

El Consell Insular de Menorca desenvolupa el programa de l’Esport per a l’Edat Escolar, dirigit a tots aquells fillets i filletes d’entre 6 i 16 anys, amb la col·laboració de les delegacions esportives de l’illa. L’objectiu principal és el foment de l’activitat física i l’esport entre els escolars de Menorca.

Aquest programa compta amb el treball d’un gran grup de professionals que cerquen que els escolars tinguin un aprenentatge, de qualsevol esport, sota uns valors educatius i socials que permetin viure amb més harmonia.

Entre les activitats d’aquest programa es troba «Futbol 6» dirigida a fillets i filletes prebenjamins i que compta amb la col·laboració dels clubs de futbol de Menorca. En aquesta activitat està previst que hi participin 14 equips amb un total de 150 jugadors i jugadores, consisteix en una competició lúdica, on no existeix cap classificació que valori els resultats dels equips i, en canvi, es dóna més protagonisme als valors ètics aplicats a l’esport. En aquest sentit, es tracta d’un format més flexible i que pot adaptar-se amb l’objectiu de fomentar la màxima participació.

En concret, els diferents clubs de futbol es divideixen en dues zones: llevant i ponent. Al llarg de la temporada, els equips de cada zona, es van trobant alguns dissabtes matí a un pavelló municipal, de manera rotativa, i juguen partits de futbol amb altres clubs.

A més a més de les jornades, al llarg de la temporada es proposes quatre trobades conjuntes, on tots els equips participants es concentren a un camp de futbol. L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar la relació entre esportistes de diferents punts de Menorca a través del futbol i d’altres activitats pre-esportives.

La cloenda d’aquesta activitat es farà al mes de maig amb una festa esportiva a la zona de llevant.

Maó, 8 de novembre del 2019

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa