Notícies i actualitat

Jornades sobre turisme i digitalització al CentreBit Menorca

Data : 11/10/2019

La Fundació Foment del Turisme de Menorca i la Fundació Bit inicien un programa d’actuacions conjuntes per fomentar la innovació i la incorporació d’eines tecnològiques en el sector turístic.


Els dies 17 i 18 d’octubre, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la Fundació Bit organitzen al CentreBit Menorca les jornades “La digitalització en el turisme. Una gran oportunitat per a guanyar en competitivitat i eficiència”, amb l’objectiu de capacitar les empreses turístiques menorquines en l’ús de la tecnologia i incrementar així la seva productivitat i competitivitat.

Aquestes jornades formen part d’un programa d’actuacions conjuntes amb què ambdues entitats persegueixen millorar la capacitació empresarial, promoure la innovació i la incorporació d’eines tecnològiques, així com el foment del coneixement i el diàleg entre les empreses del sector tecnològic i turístic de Menorca.

Les jornades s’inauguraran dijous 17, a les 18.30 hores. Després de la benvinguda institucional, a càrrec de la presidenta Susana Mora, tindrà lloc la ponència “La digitalització de l’empresa turística: 10 punts que t’ajudaran a incrementar la teva productivitat i a guanyar nous clients”, que pronunciarà Montserrat Peñarroya, fundadora i directora general de l’Institut Internacional per a la Recerca en Societat de la Informació i el Coneixement i directora general de Quadrant Alfa.

Seguidament, es durà a terme la taula rodona “Casos de bones pràctiques en la incorporació d’eines tecnològiques”, integrada per Toni Masferrrer, d’Owners Menorca; Luis Anglés, de Bodegas Binifadet; Anja Sánchez Rodrigo, de l’Hotel Boutique & Spa “Jardí de ses Bruixes”; i Maria Teresa Gustems, de Menorca en Kayak.

La segona jornada començarà a les 10 hores amb la ponència “Disruptive digital marketing. Ser o no ser al S.XXI”. Anna Domingo compartirà el seu coneixement en el disseny de producte turístic a Manhattan a partir de la seva experiència a l’Empire State, la participació en la creació del Top of the Rock del Rockefeller Center o del seu projecte actual, Hudsonyards.

Després serà el torn perquè diverses empreses tecnològiques facin una breu presentació de solucions TIC enfocades al turisme. Així mateix, s’habilitarà un corner per poder atendre consultes i mantenir un diàleg proper.

Les persones interessades a assistir-hi s’han d’inscriure a menorca@fundaciobit.org. El díptic de les jornades es pot consultar aquí.

Maó, 11 d’octubre del 2019

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS