Notícies i actualitat

El Consell rep la primera visita institucional de la consellera Patricia Gómez

Data : 19/09/2019

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, han rebut aquest matí la primera visita institucional de la consellera de Salut del Govern Balear, Patricia Gómez. En el transcurs de la reunió s’han tractat els principals projectes a desenvolupar durant aquesta legislatura i s’han marcat les prioritats de gestió. Al mateix temps, aquesta reunió ha estat una mostra més de la col·laboració interinstitucional entre Govern i Consell.

La Presidenta, Susana Mora, ha fet palès de la necessitat d’apropar més els serveis sanitaris a la societat menorquina. Així ha manifestat la necessitat de reduir les llistes d’espera quirúrgiques amb menys de 180 dies, i aconseguir que les llistes d’espera de les consultes siguin de menys de 60 dies. També ha remarcat la necessitat de la creació del nou Centre de salut a Alaior i a Ferreries, i fer la reconversió del Centre de salut de Dalt Sant Joan.

Per acabar, tant la Presidenta Mora com la consellera Gómez, han incidit amb la necessitat de seguir avançant amb la reconversió de l’Hospital Verge del Toro. Entre els objectius a mitjan termini d’aquest projecte es trobaria l’elaboració del pla d’usos.

Maó, 19 de setembre del 2019

Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Presidència
Benestar Social
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS