Notícies i actualitat

El termini per a la presentació d’obres al Concurs Internacional de Joieria Menorca Talaiòtica 2019 acaba dia 30 de setembre

Data : 16/09/2019

El Consell Insular, juntament amb l'Escola d'Art de Menorca, organitza una nova edició del Premi Internacional de Joieria Menorca Talaiòtica, encaminat a estimular i fomentar la creativitat d'estudiants, treballadors i persones relacionades amb aquest sector. I aprofitant el reclam de la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO, per premiar obres que tenguin relació amb la Cultura Talaiòtica.

Des del departament de Cultura es recorda que el termini per al lliurament d’obres acaba dia 30 de setembre. Aquesta és una manera de promoure la joieria i oferir als nous artistes la possibilitat de veure reconeguda la seva obra i trajectòria.

La convocatòria estableix dos premis: un primer amb dotació econòmica de 2.000 euros i un segon de 1.000 euros, amb els corresponents diplomes acreditatius.

Així mateix, el Consell Insular de Menorca, amb l’objectiu de difondre el tema proposat i el camp artístic de la joieria, podrà decidir la realització d’una exposició a partir d’una selecció de totes les peces presentades, què tindrà lloc en alguna de les sales d’exposicions de l’illa. Per a aquesta exposició i, en el seu cas, per a l’edició del catàleg corresponent, els autors cedeixen al Consell Insular de Menorca els drets d’ús i reproducció fotogràfica.

El conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, destaca la contribució d’aquest premi a la difusió exterior de la candidatura de la Menorca Talaiòtica. Els criteris objectius que tindrà en compte el jurat per a la concessió del premi són: la creativitat i originalitat en el disseny; la qualitat en l’execució i acabat de les peces; la referència al tema proposat; i la portabilitat i ergonomia.

Per a més informació podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç: http://www.cime.es/documents/docs/cultura/1541BASES/REV3.pdf


Maó, 16 de setembre de 2019

Més informació Bases
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa