Notícies i actualitat

Èxit amb els llibres de la guia de recursos LGTBI VISIBILITZARLADIVERSITAT a les bibilioteques municipals

Data : 13/09/2019

Els 21 libres que formen part de la guia de recursos LGTB VISIBILITZARLADIVERSITAT que ha editat l'àrea de Joventut del Consell Insular de Menorca per donar a conèixer, sense estereotips ni prejudicis, la realitat heterogènia del col·lectiu LGTBI han rebut un total ja de 300 préstecs. Aquesta dada recull només els préstecs de les biblioteques municipals durant el darrer any, però els préstecs totals a Menorca són encara superiors ja que falten encara les dades relatives als préstecs a les escoles d’educació primària, els IES, l’Escola d’Arts i els Serveis d’Informació Juvenil i l’INJOVE.

Destaca Alaior, com a municipi amb més préstecs (92 préstecs) i Cua de Sirena com a llibre més sol·licitat per a infants de 8-9 anys (20 préstecs), George: per a tots aquells que s'han sentit diferents (37 préstecs) per a joves de 14-5 anys, El azul és un color cálido per a joves de 16-18 anys (33 préstecs), La Chica danesa ( 49 préstecs) i Carol (31 préstecs) com a llibres més llegits per a majors d'edat.

Al web www.guialgtbi.com es pot trobar informació àmplia tant sobre la guia de lectura, com sobre la guia audiovisual, que conté 70 referències de pel·lícules, sèries, documentals i curtmetratges amb fitxes informatives de cadascun, un resum i enllaços per accedir-hi. També s’hi pot trobar un directori digital que inclou 56 enllaços a espais web d'interès sobre temàtica LGTBI: revistes, portals d'actualitat informativa, llibreries i editorials especialitzades, legislació, terminologia, etc. El web disposa d'un cercador per trobar els materials adients per edat.

Aquestes dades són analitzades pel departament de Joventut del Consell Insular per adaptar la guia als interessos de les persones per franges d'edat i temàtiques, i també per ampliar l'oferta de forma adequada.


Maó, 13 de setembre del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS