Notícies i actualitat

Dues plates i un bronze, a l'espera de les quatre medalles de tennis

Data : 11/07/2019

El judo tanca una nova jornada collint metall amb la plata de Tania Teixidor i el bronze de Llucia Rovellada en la categoria Open; Marina Bagur aconsegueix la plata en 5.000 metres i tennis assegura tres bronzes en individuals i un altre en dobles masculins. Els germans Navarro, a la final de dobles masculí.

Un dia més, el judo ha acudit fidel a la seva cita amb les medalles en la quarta jornada de competició amb dues medalles aconseguides en la competició oberta femenina. Tania Teixidor, amb una plata, i Llucia Rovellada, amb un bronze, van ser les protagonistes en un dimecres en què Marina Bagur va debutar als Island Games portant-se una plata molt merescuda.

A més, el tennis va emparaular 4 metalls més que es decidiran aquest dijous. Óscar Mesquida, Maikel Alberti i Clara Catchot van entrar en semifinals assegurant el bronze, mentre que Oscar i el seu germà Àlex Mesquida també van arribar a semifinals.

Així mateix, els germans Eric i Albert Navarro van aconseguir el pas a la final en el dobles masculí on hauran de defensar l'or aconseguit en Gotland 2019. A més, Eric va assegurar el bronze al classificar-se per semifinals.

OK Atletisme:
Marina Bagur guanya la medalla de plata a la cursa de 5.000 metres, una prova que tant la ferreriense com la guanyadora es van encarregar de trencar des de la primera de les 12 voltes. La superioritat va ser tal que van estar a punt de doblegar a la tercera classificada. Bagur va entrar a meta amb un temps de 17:22.

La ferreriense correrà aquest dijous a les 19.10 hores la final de 3.000 obstacles. A més, Lita López, que va rebre la seva medalla aquest dimecres, correrà la final dels 400 metres tanques i Judit Bagur disputarà la final de triple salt a les 16.30 hores.

En la prova de 1.500 metres, Xavi Cubas va protagonitzar una bona sortida, tot i que no va poder classificar per poc per a la final a l'acabar amb un temps de 4: 10,67.

OK Bàdminton:

No va poder Albert Navarro superar els quarts de final en un partit molt igualat contra Fèroe que es va decidir en els instants finals de cada set (21-19 / 21-16).

Per la seva banda, Eric Navarro es va classificar per a semifinals després de guanyar al representant de Guernsey 2-0 (21-8, 21-18). Aquest dijous a les 9.30 jugarà la semifinal contra el representant de Greenland.

En dobles, els germans Navarro van guanyar a Man 2-0 en quarts i en semifinals es van imposar a Guernsey per 2-0 (12-21, 13-21), assegurant la plata i lluitaran divendres per l'or.

OK Basket Masculí:
No va poder ser, tampoc en 2019. L'equip de bàsquet masculí no optarà a les medalles després de caure en un bon partit davant d'una selecció de Guernsey que va saber jugar millor els últims minuts del duel.

Va plantar cara Menorca, amb bon joc, però la veterania dels jugadors anglesos, sobretot en la pintura, va determinar el resultat d'un partit que perfectament es podria haver decantat del costat menorquí.

L'equip de Rubén Pascual jugarà aquest dijous a la cinquena plaça, a les 15.15 hores contra Gotland.

Basket Femení:
Jornada de descans per a les noies de Migue Fernández. Aquest dijous, a les 12.30 hores, juguen semifinals davant Illa de Man.

Ciclisme:
Aquest dimecres no hi va haver competició. Aquest dijous a la tarda tindrà lloc la cursa per carretera on Albert Torres, a partir de les 18 hores, i Núria Bosch, a partir de les 14 hores, tenen opcions de fer medalla.

Judo:
Mala jornada per als homes en la competició oberta on Scott Perkins i José Luis Sanchez van acabar en setena posició.

En noies, Llucia Rovellada guanyar els seus dos combats a la lligueta, assegurant el bronze. Tania Teuxidor va guanyar els seus tres combats, un amb punt d'or, i també es va assegurar el bronze.

En semifinals, Tania va guanyar assegurant la plata i va poder donar la sorpresa davant d'una rival 20kg més pesada però finalment el cansament va passar factura.

Llucia, per la seva part va caure en semifinals assolint el bronze que se li va resistir en la seva categoria.

El judo competirà per equips aquest dijous.

Natació:
L'equip menorquí va disputar la final de 4x100 estils, on van acabar en setena posició amb un temps de 4: 17,96.

Tennis:
Maikel Alberti i Óscar Mesquida van aconseguir passar a semifinals després d'imposar 6-1, 6-2 i 6-0, 6-1, respectivament als representants de Guernsey i Bermudes. D'aquesta manera han assegurat la medalla de bronze.

També es va colar en semifinals Clara Catchot que es va imposar al Tie Break, signant com a mínim la medalla de bronze.

Les semifinals individuals es disputaran aquest dijous, a partir de les 9 hores.

La creu de la jornada va ser per a David Riera i Àlex Mesquida que van perdre en quarts de final.

A la tarda en els dobles, els germans Mesquida van signar un doble 6-0 i es van col·locar en semifinals. L'altra parella masculina, Riera-Albertí van caure en quarts de final per 0-6, 4-6, mateixa ronda en què van perdre les fèmines per 6-1, 6-2. Aquest dijous els germans es jugaran el pas a la final.


Tennis taula:

En tennis taula, Montse Morlà i Joan Bibiloni van passar a la primera ronda com a segons de grup, mentre que Toni Tudurí ho va fer com a primer. Aquest dijous es disputaran les següents rondes.

El dobles masculí, format per Tudurí i Bibiloni va passar a primera ronda com a primer de grup mentre que el doble femení no va poder classificar-se.

A més, en el doble mixt, Montse Morlà i Joan Bibiloni es van classificar per a la següent ronda, mentre que Toni Tudurí i Marga Barber van perdre tots els duels. Morlà i Bibiloni juguen aquest dijous a les 13.30 hores.

Tir al plat:
Joan Bagur es troba quart a falta de 25 plats en ATB a un plat del segon classificat i del tercer, mentre que l'or està a cinc. Sebastià Bosch, per la seva banda, està a sisè amb 67 plats, a 3 de la plata i del bronze i a 7 de l'or. Aquest dijous tirarà 25 plats més, així com 25 més els sis millors classificats en la final.

També aquest dijous arrencarà el Olympic Trap amb dues tandes de 25 plats a la tarda.

Tir de precisió:
Per equips, Pedro Portella i Antonio Santana van acabar en setena posició i començaran altres proves individuals. Portella, va acabar vuitè, i Santana va ser 12è en pistola estàndard individual.

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa