Notícies i actualitat

El Museu de Menorca escollit entre tots els museus de les balears per acollir l’exposició itinerant del Museo Nacional del
Prado

Data : 08/07/2019

El Museu de Menorca acollirà l’exposició itinerant «De gira por España» del Museo Nacional del Prado. Aquesta mostra consisteix en el préstec d’una pintura, propietat del Museo del Prado, per un període d’un mes a diferents museus seleccionats d’Espanya. El Museu de Menorca ha estat l’escollit entre tots els de les Illes Balears per acollir aquesta exposició.

La inauguració tindrà lloc aquesta tarda amb la presència del director del Museu del Prado, Miquel Falomir, que també oferirà una xerrada sobre el bicentenari del Museo del Prado. L’obra que estarà en terres menorquines serà La Tour «Ciego tocando la zanfonía» i es podrà veure del 9 de juliol al 4 d’agost.

Des del Consell Insular es vol agrair que la direcció del Museo del Prado hagi triat el Museu Menorca i que l’exposició itinerant contingui obres de l’exposició permanent del seu museu, el que aporta qualitat a l’exposició i demostra la voluntat de voler fer partícip tot el territori i tota la ciutadania de l’estat de la celebració del seu bicentenari.


Maó, 8 de juliol del 2019

Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa