Notícies i actualitat

Rumb a Gibraltar per mar i terra

Data : 05/07/2019

L'expedició d'IGA Menorca part cap als seus setens jocs amb la il·lusió per bandera i l'objectiu d'acabar el més amunt possible

Els setens jocs entre illes en què participarà Menorca van arrencar oficialment aquest divendres amb la sortida de l'expedició menorquina des del dic de Ciutadella rumb a Gibraltar on es disputarà la competició del 7 al divendres 12 de juliol. L'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, va voler acomiadar en persona a les 105 persones que van sortir des de l'illa i que aniran recollint a la resta de membres fins arribar als 121 que formen l'expedició.

Els nervis i la il·lusió es van palpar a la cita amb els esportistes i tècnics intercanviant opinions i sensacions davant d'uns jocs que reuniran a més de 3000 persones al penyal procedents de 24 illes repartides per tot el món.

Menorca participarà en 14 disciplines esportives a partir de diumenge, 7 de juliol, ja que la jornada de dissabte es dedicarà a la cerimònia d'obertura que tindrà lloc a l'Estadi Europa, on desfilaran totes les delegacions.

Aquest divendres ha servit perquè Menorca prengués un vaixell de Ciutadella a Alcúdia, d'aquí un autobús fins a Palma per embarcar rumb a Dénia, sempre a bord de Baleària, empresa que ha patrocinat els desplaçaments per mar de l'expedició. L'arribada a Dénia, prevista per després de les 22 hores s'ha d'enllaçar amb un bus que portarà a tot l'equip fins a Gibraltar, on està prevista l'arribada cap a les 8 del matí.

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa