Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca apuja a 5.000 euros els convenis de col·laboració amb les Protectores d’Animals de Maó i Ciutadella

Data : 03/07/2019

La consellera en funcions de Cooperació Local, Maite Salord, ha signat avui dos convenis de col·laboració amb les Protectores d’Animals de Maó i Ciutadella. La novetat d’enguany és que les ajudes passen de 3.500 a 5.000 euros per a cada una de les entitats.

En tot moment el departament de Cooperació Local dóna suport i valora molt positivament la tasca d’aquestes dues entitats sense ànim de lucre que tenen per objecte la defensa dels drets dels animals a través de diferents accions i campanyes per a la conscienciació i el foment de l’adopció de cans i moixos.

Ambdues entitats realitzen durant tot l’any diverses activitats a favor del benestar animal com són programes de sensibilització entre la ciutadania; compra de material en benefici de la salut i la recuperació dels animals; i la realització de campanyes de divulgació contra l’abandonament i el maltractament animal. En aquest sentit, el Consell Insular de Menorca té interès a donar suport a les esmentades activitats perquè considera com a tasca prioritària i d’interès social i humanitari el fet que aquestes associacions sense ànim de lucre col·laborin amb la institució insular, tal com vénen fent des de fa molts anys, donant suport al Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca.


Maó, 3 de juliol de 2019.

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Ocupació, Habitatge i Cooperació Local
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS