Notícies i actualitat

El Consell convoca enguany sis places per poder allotjar a estudiants a la Casa de Menorca a Barcelona

Data : 03/06/2019

El Consell Insular de Menorca ha aprovat les bases que regulen la selecció dels estudiants menorquins que opten a residir a la Casa de Menorca a Barcelona i la convocatòria corresponent al curs acadèmic 2019-2020.

Els beneficiaris són estudiants empadronats a qualsevol dels municipis de Menorca, que estudiïn o que iniciïn estudis universitaris de primer cicle, estudis universitaris de segon i tercer cicle, estudis de formació professional que no es puguin cursar a Menorca, estudis oficials de durada superior a un any que no es puguin cursar a l'illa i qualsevol estudi postobligatori que s'hagi de cursar fora de l’illa, a Barcelona capital i província.

El règim d'estada a la Casa de Menorca és de lloguer en habitació compartida i la selecció es farà per criteris econòmics i acadèmics. Les sol·licituds s'han de presentar a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà a Maó i a Ciutadella i a la resta d'ajuntaments dels municipis que no disposen d'oficines del Consell Insular. El termini per fer-ho acaba dia 21 de juny.

En total es convoquen sis places per poder estudiar a la Casa de Menorca a Barcelona. La finalitat d’aquesta iniciativa és que cap persona amb voluntat de cursar estudis que no es puguin realitzar a l’illa de Menorca no els cursi per manca de recursos econòmics.


Maó, 3 de juny de 2019

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS