Notícies i actualitat

Moviments per a Viure du a terme la setena edició de la trobada de boccia amb 150 participants de tota l’illa

Data : 13/05/2019

La trobada organitzada pel Departament d’Esports i Benestar Social del Consell Insular conjuntament amb Biosport Menorca, reuneix a usuaris dels geriàtrics i centres de dia per gaudir de la Boccia.


El Poliesportiu Municipal des Mercadal acollirà el proper divendres, dia 17 de maig, la setena trobada insular de boccia que comptarà amb 150 participants vinguts de diferents geriàtrics i centres de dia de tota l’illa en un esdeveniment organitzat pel Departament d’Esports i Benestar Social del Consell Insular de Menorca conjuntament amb Biosport Menorca.

L’activitat començarà a les 10 del matí amb la rebuda per part de tots els participants, que es farà com cada edició dins la pista. El geriàtric de Ferreries va ser el guanyador de la darrera edició a l’any 2017 d’aquesta competició que gira al voltant d’un esport, la boccia, que consisteix en un tipus de petanca adaptada per persones amb mobilitat reduïda, ja que s’hi juga assegut. A banda, també hi haurà un premi per a la millor afició, la qual cosa fa que tothom vengui molt animat i ben preparat.

Els organitzadors estan treballant per incloure una sorpresa molt especial i més per complementar un dia on l’objectiu és passar-ho bé per damunt de qualsevol competició ja que serveix per a que es donin trobades molt emocionants entre familiars i amics que tal vegada fa molta estona que no es veuen, d’aquesta forma tenen una oportunitat de trobar-se a Es Mercadal.

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ