Notícies i actualitat

Fira i concurs Morfològic «Cavalls de Raça Menorca»

Data : 14/05/2019

Un any més s’ha presentat la Fira i el concurs Morfològic «Cavalls de Raça Menorca». Aquest any se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de maig al Recinte Firal des Mercadal. L’entrada és gratuïta i està organitzat per l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina.

El conseller de Projecció Econòmica, Miquel Company, ha posat en relleu que aquesta fira és una de les més importants de Menorca en el sector i que gràcies a aquest esdeveniment es dóna a conèixer la potencialitat que tenen els cavalls menorquins, al mateix temps que posa en valor tota la feina agrària que gira al seu voltant.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Criadors i Propietaris de Cavalls de Raça Menorquina, Antoni Bagur, ha destacat l’augment dels cavalls participants, amb un total de 98 cavalls en la categoria de morfologia, i 14 en la de funcionalitat, amb un total de 112 exemplars inscrits. Així, aquest augment ha permès augmentar les infraestructures i també ampliar els horaris de la Fira.

La fira compta amb la col·laboració del Consell Insular, que aporta 30.000€ i l’Ajuntament des Mercadal posa a disposició les instal·lacions per a poder celebrar la fira.

Maó, 14 de maig del 2019.

Més informació Horaris
Cartell de la Fira
Imatges relacionades
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ