Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca programa un nou concert d’homenatge a Traginada per aquest estiu

Data : 10/05/2019

Després de l’èxit de públic i crítica de l’actuació duta a terme al Teatre Principal de Maó en motiu de la Diada del Poble de Menorca, i en resposta a una àmplia demanda ciutadana, el Consell Insular ha decidit reeditar el concert commemoratiu ‘Menorca canta Traginada’ amb una nova actuació programada pel proper diumenge dia 7 de juliol, a les Pedreres de s’Hostal, a Ciutadella.

Sota la direcció d’Annabel i Joan Carles Villalonga, la formació de 9 músics creada expressament per a aquella ocasió es tornarà a reunir per oferir novament els temes de la mítica banda de folk, que va suposar la renovació de la música tradicional menorquina a finals dels anys 70 i principis dels 80.

Amb ells repetiran també solistes com Cris Juanico, Anna Ferrer, Clara Gorrias, Maria Camps o Miquel Mariano. També els tres membres originals que van crear l’embrió de Traginada, Paco Bagur, Joan Saura i Ramon Saura, pujaran una vegada més a l’escenari per interpretar algunes de les cançons que els van convertir en referent musical a l’illa. L’actuació anirà també acompanyada de diversos documents videogràfics i material audiovisual sobre la historia de Traginada i la seva rellevància en la societat menorquina durant els seus anys en actiu.

La formació musical de ‘Menorca canta Traginada’ està composada per Àngel Gelabert (piano, teclats i acordió), Pablo Millas (contrabaix), Moisès Pelegrí (percussió), Nicolau Espinosa (llaüt), Annabel Villalonga (guitarra) i Alícia Coll Peña, Anna Janer, Joan Carles Villalonga i Edu Cendán (veus).

Les entrades per aquest concert es posaran properament a la venda per internet des de l’agenda cultural del Consell Insular, la pàgina web Menorca Illa de Cultura.


Maó, 5 de maig del 2019

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ