Notícies i actualitat

Presentació del programa d'activitats ESTIU INJOVE 2019

Data : 03/05/2019

Enguany es reobrirà el campament d’estiu de Biniparratx

El conseller d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, Miquel Company i la coordinadora de l’INJOVE, Magdalena Seguí, han presentat avui, a la seu de l’INJOVE, el Programa d’Activitats d’Estiu 2019.

Es tracta d’activitats d’una durada d’entre 5 i 8 dies en la qual els joves podran gaudir d’aventura i natura tant a l’illa com en altres indrets de la península i en què també es donarà l’oportunitat d’adquirir i millorar coneixement tant d’anglès com de cuina.

La principal novetat d’enguany és l’anomenada Aventura a Astúries, una estada de 7 dies que permetrà els nostres joves conèixer Oviedo, Gijón, Ribadesella i Villaviciosa (visita Sidra el Gaitero). A més a més, enguany es reobrirà el campament de Biniparratx on es faran unes colònies d'estiu en anglès amb tallers, jocs, excursions, senderisme, esports nàutics com caiac o pàdel surf, i visites culturals relacionades amb la cultura britànica.

Completen l’oferta l’Aventura al Pirineu,el Campus Xef i l’aventura a València.

Enguany s’ofereixen 147 places, que representen un increment del 28% de les places ofertades l’any anterior i que seran atorgades per estricte ordre d’entrada de les inscripcions (en cas de superar el número de places s'obrirà una llista d'espera), que es podran fer online a partir del 6 de maig, a les 9 hores, a www.injovemenorca.com.


Programa d’activitats:

Aventura al Pirineu
Dates: 23 a 29 de juny (7 dies / 6 nits)
Edats: 14 a 16 anys
Places: 38
Preu: 325 €
Descripció de l'activitat: Colònies d'aventura a Guils de Cerdanya al campament Fontanera (junt a l'estació d'esquí nòrdic Guils-Fontanera), a 1.900 m d'alçada, envoltats de cims de 3.000 m., amb activitats de trekking, escalada, barranquisme, espeleologia, i molt més. L’allotjament serà en tendes de campanya.
Organitzat per Club Pyrene

Aventura a Astúries
Dates: 30 de juny a a 7 de juliol (8 dies / 7 nits)
Edats: 14 a 16 anys
Places: 30
Preu: 325 € NOVETAT!!
Descripció de l'activitat: Astùries, a l’alberg Bustiello a Mieres, ubicat a la porta d'Astúries, immers en la Muntanya Central Asturiana, en plena natura però a tan sols 20 minuts d'Oviedo. L'alberg forma part del poblat miner de Bustiello i està envoltat de muntanyes, a 200 metres del riu Aller. L'antiga escola de fillets i filletes és avui l'alberg juvenil.
Es realitzaran visites a Oviedo, Gijón, Ribadesella i Villaviciosa (visita Sidra el Gaitero). Llacs de Covadonga, descens del Sella en canoa, congost de les Xanas, Proaza (óssos bruns), Cascada de Xurbeo, Museu de la Mineria i molt més.
Organitzat per l’Alberg juvenil de Bustiello

Campus Xef
Dates: 6 al 10 de juliol (5 dies/ 4 nits)
Edats: 12 a 16 anys
Places: 24
Preu: 130 €
Descripció de l’activitat: Aprèn a cuinar com un professional amb aquest campus en què durem a terme tallers de cuina,visites a productors locals per aprendre com es fa el formatge o veure com es cria el bestiar autòcton. Inclou un Showcooking sorpresa!
Organitzat per Terra i Mar Aventura.

Aventura a València
Dates: 15 a 21 de juliol (7 dies / 6 nits)
Edats: 12 a 14 anys
Places: 30
Preu: 325 €
Descripció de l'activitat: Activitats d’aventura i esports: ràfting al riu Cabriel, barranquisme a Carlín, senderisme, excursions a la cova del Turche, Bunyol i l’Albufera, visita cultural a la Ciutat de les Arts i les ciències, l’Oceanogràfic, l’Hemisfèric i molt més.
Organitzat per Actio , Activitats Educatives.

Multiactivity Camp
Dates: 22 a 28 de juliol (7 dies / 6 nits)
Edats: 1r i 2n d'ESO 12 a 14 anys
Places: 24
Preu: 165 €
Descripció de l'activitat: Colònies d'estiu en anglès al Campament de Biniparratx amb tallers, jocs, excursions, senderisme, esports nàutics com caiac o pàdel surf, visites culturals relacionades amb la cultura britànica i molt més. Are you ready to have fun?
Organitzat per Terra i Mar Aventura.
Descompte per a famílies nombroses

Descompte per a famílies nombroses del 5 % sobre l'import de l'activitat.

A tots els participants se'ls obsequiarà amb una samarreta .

Inscripcions online a partir del 6 de maig a les 9 hores a www.injovemenorca.com. Les places s'atorgaran per ordre d'arribada de les inscripcions. En cas de superar el número de places s'obrirà una llista d'espera.

Total de places Estiu INJOVE 2019: 146 -> increment de 28% respecte participació any 2018
Subvencionades un 45% de mitja.
NOVETAT Tots els desplaçaments en avió.

Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS