Notícies i actualitat

Un cap de setmana amb activitats esportives i d’aventura amb el Weekend XL “Aventura Menorca”

Data : 29/04/2019

El passat 23 d’abril va començar el Weekend XL monotemàtic, anomenat “Aventura Menorca”, a la casa de colònies Santa Eularieta, ubicada entre Alaior i es Mercadal.

Es tracta d’una iniciativa sorgida dels joves mateixos, que demanaven poder gaudir d’un cap de setmana diferent i entretengut, amb diversitat d’activitats. Per això, durant quatre dies, aprofitant les vacances escolars de Pasqua, es van portar a terme tot tipus d’activitats tant esportives com d’aventura d’entre les quals podem destacat caiac, senderisme, una visita guiada a l’albufera des Grau, una visita al far de Favàritx i ruta camí de cavalls.

El programa Weekend XL va ser complet i intens. El dimarts, un cop instal·lats a la casa de colònies, es van dur a terme jocs de descoberta de l’entorn aprofitant les possibilitats que ofereix aquesta espai. L’endemà matí, els participants van visitar l’Albufera des Grau i van gaudir d’una excursió en caiac per l’entorn des Grau.

La tercera jornada va comptar amb la sortida al far de Favàritx, on es fer una visita guiada del far de la mà de Ports de Balears, i, posteriorment, van fer un tram de camí de cavalls des de Favàritx fins al port d’Addaia.

Amb el Weekend XL “Aventura per Menorca” conclou la programació de colònies de cap de setmana del programa AlternaNits 2018-2019. En total han estat 6 caps de setmana monotemàtics a diverses instal·lacions juvenils del Consell Insular de Menorca en les quals han participat 132 joves d’arreu de Menorca. El primer d’ells, Rol en viu, es va realitzar del 23 al 25 de novembre del 2018, seguit per Weekend Music Party, del 14 a 16 de desembre; Eco Weekend, del 25 a 27 de gener; Weekend Literari, del 22 a 24 de febrer; Urban Arts, del 15 a 17 de març, i, finalment, el Weekend Aventura per Menorca del 23 al 26 d’abril.

El programa AlternaNits comprèn un ampli ventall d’activitats d’oci saludable dirigit a joves d’entre 14 i 30 anys. Amb aquesta, són ja 10 les edicions realitzades de forma satisfactòria, on any rere any el nombre de participació augmenta de forma considerable.

Més informació al web www.alternanits.com

 
Imatges relacionades
 
 
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS