Notícies i actualitat

El Consell celebra les primeres Jornades de Cohousing

Data : 10/04/2019

Els propers 12 i d’abril el Consell Insular de Menorca presenta les seves primeres Jornades de Cohousing. Es tracta d’una iniciativa de l’àrea de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge que cerca informar al públic general així com posar en contacte a ciutadans interessats en aquest tipus d’iniciatives.

El cohousing (cohabitatge o habitatge col·laboratiu) consisteix en la creació de comunitats formades per habitatges privades al voltant d’un espai comunitari. Encara que cada habitatge manté la seva privacitat i independència, s’espera un cert grau de col·laboració entre els veïns a l’hora de gestionar activitats i espais comuns. El cohousing prioritza la interacció entre veïns, oferint beneficis socials, econòmics i mediambientals.

Les jornades se celebraran a la sala de plens de la seu del Consell Insular a Maó i comptaran amb les ponències de diversos experts en aquest tipus de propostes, organitzades per blocs temàtics: Jurídic i Administratiu, Disseny i Construcció, i Gestió i Participació de la Comunitat en el Projecte.

Podreu trobar el programa complet en aquest enllaç:
http://habitatgesocial.menorca.es/sol/FormSol.aspx?Tipo=COHO

Per a més informació podeu telefonar al 971357083 o enviar un e-mail a la següent adreça: habitatge.social@cime.es

Maó, 10 d'abril de 2019.

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS