Notícies i actualitat

Convocatòria d’ajuts del Consell per al foment de l’ús del català en el sector empresarial, associatiu i esportiu de Menorca i de suport a l’edició en llengua catalana 2019

Data : 08/04/2019

El BOIB núm. 44 de 6 d’abril publica la convocatòria d’ajuts del Consell Insular de Menorca per al foment de l’ús del català en el sector empresarial, associatiu i esportiu de Menorca i de suport a l’edició en llengua catalana per a l’any 2019.

A través d’aquests ajuts el CIM vol promoure l’ús de la llengua catalana en tots els àmbits de la societat menorquina, així com implicar la societat en les polítiques de dinamització lingüística.
L’any passat, per primera vegada, el Departament de Cultura i Educació va ajuntar tots els seus ajuts de normalització lingüística en una sola convocatòria, a fi de simplificar el tràmit als ciutadans i reduir la burocràcia a l’Administració. Enguany, a més, coincidint amb l’aprovació l’any passat del Pla de Dinamització Lingüística de Menorca, aquesta convocatòria inclou una nova línia d’ajuts de foment de l’ús del català en l’àmbit associatiu, amb l’objectiu de fomentar les activitats de dinamització de la llengua catalana en diferents àmbits de la societat.

Així, la convocatòria d’enguany destina 40.000 euros a quatre línies de subvencions, amb l’objectiu de promoure la producció de llibres, música i vídeos en català (línia 1), de fomentar la presència de la llengua catalana a l’empresa (línia 2) i en l’esport (línia 3) i de donar suport a activitats de dinamització lingüística promogudes per entitats de Menorca (línia 4):

Línia 1. Suport a l’edició en llengua catalana
15.000 €
Línia 2. Foment de l’ús del català a l’empresa
10.000 €
Línia 3. Foment de l’ús del català en l’àmbit esportiu
5.000 €
Línia 4. Foment de l’ús del català en l’àmbit associatiu
10.000 €

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de juny de 2019 i s’hi poden acollir activitats realitzades entre l’1 de novembre de 2018 i el 31 d’octubre de 2019.

Més informació i accés al tràmit aquí: http://cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=900100134


Maó, 8 d’abril del 2019.

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS