Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca signarà un conveni amb la Casa de Menorca a Mallorca per a la realització d’activitats de celebració del seu 60è aniversari i 10è del local social actual

Data : 02/03/2019

La consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord, signarà, amb Aureli Salvador Sánchez, president de la Casa de Menorca a Mallorca, un conveni de col·laboració amb l’entitat. El conveni té per objectiu donar suport a la realització d’activitats relacionades amb el 60è aniversari de la entitat i el 10è de la inauguració l’actual local social mitjançant un programa d'activitats diverses. L’aportació del Consell serà de 4000€.

Aquest programa inclou, entre d’altres, diverses presentacions de llibres i discs, col·loquis culturals, excursions culturals, actuacions de la coral pròpia, visites a museus, organització de la Setmana Menorquina, celebració del Dia de Menorca a Consell, etc.

En aquest sentit, una de les prioritats del Consell Insular de Menorca és la divulgació de tot el que es relaciona amb la història de la societat menorquina, per la qual cosa es considera una bona iniciativa de promoció el programa d'activitats que es proposa.

D’altra banda, la Casa de Menorca a Mallorca disposa d'un local on desenvolupa les seves activitats i acull els menorquins que s'hagin de desplaçar a la veïna illa per motius d'estudis, sanitaris, etc. Així, a més del programa d’activitats, dóna suport als residents a l'illa de Menorca desplaçats a Mallorca i als seus familiars per raons de malaltia o altres de similars.

La consellera de Cooperació Local i Promoció Turística ha destacat que “es tracta, sens dubte, de donar suport a la feina que es fa des de la Casa de Menorca a Mallorca per agrupar els menorquins residents a Mallorca i per donar a conèixer Menorca en els aspectes més variats: prehistòria i història, geografia física i humana, indústria i manufactures típiques, folklore, idiosincràsia, etc.”.

Maó, 2 de març del 2019

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS