Jornada “Diàlegs a l’era Made in Menorca”

Presentació i objectius

Menorca és un territori que privilegia una àmplia diversitat de sectors i activitats productives tradicionals, artesanes i singulars. Alhora, és una illa que durant molts anys ha sabut mantenir un equilibri perfecte entre l’economia industrial, agrària i turística fins que aquest model s'ha transformat cap a una nova economia de serveis plena de nous reptes. Avui dia, Menorca mira cap a l’horitzó d’un món globalitzat en una clara aposta per la conservació, la proximitat i l’autenticitat, que s’han convertit en valors preuats que conformen la nostra illa en un indret amb una essència i “manera de fer” únics.

La Jornada “Diàlegs a l’era Made in Menorca” neix com a culminació d’una sèrie de Diàlegs que des de l'àrea de Projecció Econòmica del Consell Insular hem anat impulsant durant els darrers dos anys amb la intenció de donar projecció a diversos productes estratègics de l’illa, però, sobretot, per generar un espai de reflexió sobre el model de desenvolupament econòmic, comercial i turístic de Menorca amb una mirada cap a la sostenibilitat ambiental, econòmica i social.

Com que aquests nous Diàlegs a l’era tindran lloc en un espai molt vinculat a la cultura i al paisatge local, hem volgut també estructurar-los en un format molt proper i dinàmic a través de la realització de tres taules rodones. Cada taula comptarà amb la presència d’una figura moderadora i diversos ponents, procedents tant de Menorca com de fora de l'illa. Tots aquests participants tractaran dinàmiques i bones pràctiques vinculades a les diverses activitats econòmiques esmentades i cada taula acabarà amb un espai de debat entre els mateixos ponents i el públic assistent.

Els principals objectius de la Jornada “Diàlegs a l’era Made in Menorca” són:

  • Posar en valor i promoure el conjunt del teixit econòmic de Menorca. 
  • Incentivar i motivar el món empresarial local, els diversos col·lectius i els agents de l’illa en les seves activitats. 
  • Debatre sobre les principals tendències i reptes vinculats als sectors industrial, comercial i turístic. 
  • Generar espais d’intercanvi de coneixement i networking.


Programa de les jornades   Díptic complet   Formulari d'inscripció

 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS