Notícies i actualitat

VIII Encontre de Malalties Rares i Discapacitat de Menorca

Data : 11/02/2019

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, i la coordinadora de l’encontre de la Fundació de Discapacitats, Àngels Andreu, han presentat avui el VIII Encontre de Malalties Rares i Discapacitat de Menorca que tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer a la Sala de Plens del Consell Insular.

L’objectiu de les jornades, impulsades per la Fundació, és donar visualització a la problemàtica amb la qual es troben els pacients amb malalties rares i la necessitat d’oferir-los benestar i afavorir la seva integració social. D’aquesta manera es pretén donar coneixement a la ciutadania d’aquest tipus de malalties, per la qual cosa durant l’encontre s’han programat una sèrie de ponències a càrrec d’especialistes.

Les jornades que enguany se celebren sota el lema “Posem la persona en el centre de l’atenció” tenen com a objectiu “posar les persones el primer. Les limitacions que comporta una discapacitat, la incertesa sobre el futur, i la situació de dependència, provoquen situacions de desesperança. L’antídot és clar i ens correspon, com persones del servei públic i com a treballadors actius de la Fundació, oferir grans dosis de solidaritat, d’ajut mutu, d’empatia i de diàleg” segons ha explicat Cabrisas.

Rere l’acte de benvinguda i inauguració, a càrrec de la Presidenta Susana Mora, el VII Encontre de Malalties Rares i Discapacitat de Menorca s’iniciarà amb la presentació del Programa IneDITHOS, investigació i intervenció per a la inclusió educativa i tecnològica en pedagogia hospitalària, a càrrec del professor universitari i co-director del projecte IneDITHOS, Dr. Sebastià Verger Gelabert.

Tots els interessats en assistir es poden inscriure al Centre Polivalent Carlos Mir a través del telèfon 971.36.36.77 o per e-mail: inscripcio.mr.fundacio@gmail.com. Les inscripcions són gratuïtes.

Podeu consultar el programa complet de les jornades en el document adjunt.

Maó, 11 de febrer del 2019

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS