Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Castell col·laboren per a la millora de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell

Data : 11/02/2019

El Consell Insular de Menorca ha aprovat en consell executiu de dia 11 de febrer de 2019, la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament des Castell per dur a terme una millora integral de la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell. Aquesta actuació desenvoluparà la previsió del PGOU del municipi que preveu la seva transformació en un bulevard, adaptant-se al mateix temps a la normativa de carreteres.

En base a aquest conveni de col·laboració, el Consell Insular de Menorca finançarà la redacció del projecte i el 50% del cost d’execució de les obres, mentre que l’Ajuntament des Castell executarà i finançarà l’altre 50% de les obres, amb un cost màxim d’inversió conjunta entre les dues administracions de 1.400.000 €.

Les actuacions previstes en aquest conveni de col·laboració tenen l'objectiu de millorar de manera integral la travessia de la carretera Me-2 al seu pas pel nucli urbà des Castell, dotant-la d’un passeig per a vianants, carril per a vehicles no motoritzats i zona d’aparcaments.
Aquest acord va arribar el mes de juliol passat després de diverses reunions celebrades entre totes les forces polítiques representades a l’Ajuntament des Castell (Partit Popular, SOM es Castell, Partit Socialista de les Illes Balears i Propostes per les Illes), impulsades per l’alcalde des Castell, Lluís Camps, i el conseller de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Miquel Preto.
Tant l'ajuntament des Castell com el Consell Insular s’han mostrat satisfets amb aquest acord unànime que ha estat possible amb la participació de totes les forces polítiques municipals i que suposarà una millora inqüestionable per al poble des Castell.

Maó, 11 de febrer del 2019

Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS