Reconeixements mèdics esportius

L’objectiu fonamental és el de fer un treball de prevenció, realitzant reconeixements mèdics esportius, per tal de detectar la presència de patologies que contraindiquin la pràctica esportiva habitual, per comportar un risc per a la salut de l’esportista. Es fan les recomanacions adients per la valoració de l'aptitud esportiva, les indicacions de les proves complementàries a realitzar-se o recomanacions medico esportives per tal d'obtenir un nivell òptim de salut.

També es fan reconeixements medico esportius de Valoració funcional, amb la realització de tests medico esportius i tests per a l’estudi de les qualitats físiques de l’esportista, assessorament fisiològic de l’entrenament, i es donen les posteriors recomanacions per donar suport en els programes d’entrenament de l’esportista. El contingut dels reconeixements mèdics són: interrogatori dels antecedents familiars i personals, antecedents esportius, exploració física per aparells (aparell locomotor, aparell cardiovascular, aparell respiratori, etc.), estudi antropomètric, proves funcionals en repòs (electrocardiograma i espirometria forçada), prova funcional com el test electrocardiogràfic d’esforç, tests físics per a valoració funcional en laboratori i tests de camp, entre d’altres.

Gabinet de Medicina Esportiva i coordinació dels Gabinets locals de Medicina Esportiva (en compliment de la Llei Balear de l’Esport i les competències atribuïdes). Us podeu dirigir a:

Gabinet de Medicina Esportiva
Poliesportiu Municipal de Maó
C. de ses Quatre boques, s/n (POIMA)
Tel. 971354173


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
reconeixement medico espotiuproves reconeixement metgetest de boscomedicio antromometrica
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS