Notícies i actualitat

El Consell Insular reclama a Madrid una millora de la connexió aèria

Data : 31/01/2019

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, acompanyada pel conseller de Mobilitat, Miquel Preto, han mantingut aquest matí una reunió amb el Secretari d'Estat del Govern Espanyol, Pedro Saura, i la Secretària General de Transports, Maria José Rayo, per dialogar entorn la necessitat actual de millorar les connexions aèries de la Península amb Menorca.

L'objectiu perseguit durant la reunió era posar sobre la taula la idiosincràsia de Menorca a dins de l'Estat Espanyol i la necessitat de comptar amb una bona connexió amb la Península, tant marítima com aèria, pel correcte desenvolupament econòmic i pel benestar social de la societat menorquina. En aquest sentit, la Presidenta del Consell, Susana Mora, ha declarat que "la societat menorquina mereix poder viatjar en igualtat de condicions que la resta de la societat espanyola, siguin de Jaén, de Toledo o de Barcelona".

En el transcurs de la reunió també s'ha volgut posar en manifest que, tot i els avanços que s'han produït durant aquests últims anys, la societat menorquina veu com algunes solucions porten a altres problemàtiques. En concret s'ha exposat el cas de l'aplicació del 75% del descompte de resident que ha portat a un suposat increment de preus. Des del Consell Insular s'ha sol·licitat una millora d'aquestes solucions per garantir l'objectiu perseguit des d'un inici.

La Presidenta del Consell, Susana Mora, ha posat en manifest que "mereixem una bona connexió tant marítima com aèria amb la Península i així ho hem traslladat avui a la reunió que hem mantingut al Ministeri de Foment. És de justícia i igualtat. Volem solucions concretes i necessitam comprometre a Madrid a tenir uns preus més assequibles, un augment de les freqüències i una millor qualitat del servei".

Mora també ha volgut afegir que "la connexió aèria i marítima de Menorca no és una qüestió de partits. És imprescindible que tots estiguem units en la defensa dels interessos i drets de la societat menorquina. Com a Presidenta del Consell de Menorca no em tremolarà la mà en la defensa dels drets de tots els ciutadans i ciutadanes de Menorca".


Maó, 31 de gener del 2019

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS