Notícies i actualitat

La pista d’atletisme de Maó s’equipa amb una foto-arribada

Data : 28/01/2019

La càmera d’alta sensibilitat permetrà reproduir amb vídeo l’arribada dels corredors amb precisió i obre les portes a poder acollir competicions de qualsevol àmbit

Aquest capvespre ha tingut lloc l’acte de cessió d’ús d’una càmera foto-arribada per part del Consell Insular de Menorca a la Delegació de Menorca de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, que l’emprarà a la pista d’atletisme de Maó, que actualment compta amb les instal·lacions necessàries per poder acollir-la. Es tracta d’una càmera d’alta sensibilitat (Etherlynx Vision Camara) que permetrà reproduir amb vídeo l’arribada a meta dels corredors amb una precisió no perceptible a vegades per l’ull humà i que podrà ser emprada per a totes les competicions. El valor d’adquisició de la nova càmera ha estat de 21.773,93 euros i ha estat assumit pel Consell Insular de Menorca.

El Delegat d’Atletisme, Andrés Pulido s’ha mostrat molt agraït pel fet que la pista pugui comptar amb un eina que podrà ser emprada per a totes les competicions que tenen lloc durant l’any a Maó. Per la seva part, el Conseller d’Esports, Miquel Company ha destacat que es tracta d’un nou aparell que contribuirà no només a poder precisar millor les marques per a tots les atletes sinó que permetrà que la pista d’atletisme de Maó s’obri a competicions d’àmbit suprainsular a benefici de l’esport i de Menorca. “En un moment en el que la pràctica d’aquesta modalitat esportiva només ha fet que créixer en els darrers anys, era necessari poder dotar la pista amb una videocàmera que contribuís a registrar adequadament les marques de tots els atletes” ha destacat Company.

L’acte de lliurament ha tingut lloc aquesta tarda a la pista d’atletisme de Maó i ha comptat amb la participació del Conseller d’Esports del Consell Insular, Miquel Company, el regidor d’Esports de Maó, Carlos Montes i el Delegat a Menorca de la Federació d’Atletisme de les Illes Balears, Andrés Pulido.


Maó, 28 de gener del 2019


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS