Notícies i actualitat

Javier Ares presenta la seva renúncia com a conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera

Data : 11/10/2018

El conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Javier Ares, ha presentat avui matí la seva renúncia a l’acta de conseller per motius personals i familiars. Amb aquesta decisió deixarà de formar part de l’equip de govern del Consell Insular de Menorca i, conseqüentment, d’exercir tot els càrrecs que com a tal li corresponien, entre ells, la presidència del Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca, de l’Agència Menorca de Reserva de Biosfera i del Grup d’Acció Local LEADER+.

El conseller Javier Ares, representant del grup polític Podem, forma part de l’actual equip de govern, sorgit arran del pacte d’esquerres, des de juliol de 2015. Amb aquesta renúncia, que es formalitzarà el proper dilluns 15 d’octubre durant la sessió plenària del Consell Insular, Javier Ares tanca la seva etapa de tres anys i mig de dedicació al servei públic.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, assumirà les funcions del conseller Javier Ares fins que no es formalitzi el seu relleu i els directors insulars del departament seguiran en el seu càrrec.

L’equip de govern agraeix i posa en valor la dedicació i feina feta del conseller Javier Ares al llarg d’aquests tres anys i mig al cap del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, alhora que expressa la seva comprensió i respecte per la decisió de renúncia per motius personals i familiars.

Així mateix, informam que el conseller sortint, Javier Ares, i la resta de membres de l’equip de govern faran les corresponents valoracions al respecte després de la sessió plenària prevista per aquest dilluns.


Maó, 11 d’octubre del 2018

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS