Notícies i actualitat

Presentació del llibre «Camí de cançons»

Data : 24/09/2018

Aquest matí s’ha presentat a la seu del Consell Insular el nou llibre “Camí de cançons”, editat i produït per Aumon Discogràfica de la mà del conseller de Medi Ambient i Reserva Biosfera, Javier Ares, la directora insular de Reserva Biosfera, Irene Estaún, i els membres d’Aumon Discogràfica, Cris Juanico i Margui Juanico. La publicació del llibre coincideix amb l’any del 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera.

Camí de cançons és un conte infantil en format de llibre CD que cerca, a través d’expressions artístiques com ara la paraula, la imatge i la música, sensibilitzar i afavorir el respecte i la protecció del medi ambient, el territori i el paisatge, amb uns continguts dissenyats per a compartir amb tota la família de forma didàctica i engrescadora. Entre aquests continguts hi destaca la riquesa natural de Menorca i del Camí de Cavalls.

En aquest sentit, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera ha col·laborat en l’assessorament sobre temes de gestió sostenible, educació, conservació i desenvolupament de la regió de Menorca per tal que els continguts fossin els més acurats possibles.

El conte, que va néixer a partir d’una idea de Miriscolti Produccions, conté textos, fotografies i il·lustracions originals de Dolors Boatella, cançons noves creades per Margui Juanico i Cris Juanico, i compta amb la narració de l’actriu Gemma Moll.


Maó, 24 de setembre del 2018

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS