Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca s’adhereix al Pacte Balear per a la Infància

Data : 17/09/2018

El ple ordinari del Consell de Menorca ha iniciat avui amb la lectura d’una declaració institucional a través de la qual tots els grups polítics s’han mostrat d’acord en l’adhesió del Consell Insular al Pacte Balear per a la Infància, impulsat per UNICEF Comitè Balears i l’Oficina de Defensa dels Drets dels Menors (ODM), a la seu del Parlament de les Illes Balears.

La consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha celebrat l’adhesió de tots els partits polítics al Pacte Balear per a la Infància “és imprescindible tenir més incidència política en la lluita a favor dels infants. El benestar i la igualtat d’oportunitats per als infants no pot dependre de l’alternança política. És el nostre deure vetllar per la integritat dels menors”.

La Presidenta d’UNICEF, Mercedes del Pozo, ha destacat la importància de que el Consell Insular s’adhereixi aquest pacte i que s’estableixi un full de ruta a seguir. Això permetrà donar un nou impuls al compromís de les institucions insulars en la millora de les condicions de la infància a Menorca.

Aquesta adhesió suposa assumir els compromisos específics en les competències pròpies del Consell Insular en matèria d’infància. Entre aquests compromisos es troben, entre altres, el suport a les famílies amb infants més vulnerables, el disseny, execució, implementació i avaluació de programes d’acció social dirigits als infants i mitigar els efectes de la crisi, l’exclusió i la pobresa sobre la infància garantint la igualtat d’oportunitat.


Maó, 17 de setembre del 2018

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS