Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca destina 340.000€ al sector empresarial, artesanal i associatiu de Menorca

Data : 06/08/2018

El Consell Insular de Menorca destina 340.000€ al sector empresarial, artesanal i associatiu de MenorcaDijous 2 d'agost es publicaren al BOIB les bases que regulen la concessió d'ajuts al teixit empresarial, artesanal i associatiu de Menorca que promou el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i que compten amb una dotació total de 340.000€.
Els objectius d'aquests ajuts, la principal novetat d'enguany dels quals és que es divideix en quatre línies, són els següents:

  • Línia 1 Ajuts per als fabricants i productors de Menorca (exceptuant els artesans no agroalimentaris): donar suport tècnic als fabricants i productors de Menorca mitjançant la presència dels productes dels fabricants i productors, com a expositors o com a visitants, a fires professionals fora de l'illa de Menorca per tal d'establir relacions comercials, així com donar suport a les actuacions de promoció que realitzin.
  • Línia 2. Ajuts per a les associacions empresarials o agrupacions d'associacions: donar suport a les associacions empresarials o agrupacions d'associacions empresarials de Menorca per tal de promocionar els productes de les empreses menorquines.
  • Línia 3. Ajuts per als artesans de Menorca: facilitar l'assistència dels artesans de Menorca com a expositors a les fires professionals i d'artesans fora de l'illa de Menorca i donar suport a les actuacions de promoció dels productes artesans elaborats a l'illa de Menorca.
  • Línia 4. Ajuts per a les microempreses, petites empreses o mitjanes: fomentar i promocionar la transformació digital dels negocis per tal d'aconseguir microempreses, petites empreses o mitjanes més competitives.


El termini per presentar sol·licituds i justificacions finalitza dia 1 d'octubre de 2018.
Podeu consultar les bases de la convocatòria al web del CIM o al següent enllaç:

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2018/10853/612048/consell-executiu-aprovacio-de-la-convocatoria-de-l

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS