La Presidenta
En nom de l'equip de govern del Consell Insular de Menorca, vull donar la benviguda al web de la institució, una eina a través de la qual els ciutadans podran tenir informació de primera mà sobre tots els temes que afecten a la nostra illa.

D'altra banda, també volem que tothom pugui opinar sobre les diferents iniciatives que es posin en marxa, cosa que es podrà fer amb la incorpoació a la pàgina web de plataformes de debat i de propostes ciutadanes que permetin una acció de govern oberta als ciutadans.

Finalment, sabem que una de les premisses per aconseguir la participació ciutadana és la implementació de sistemes de transparència, perquè només així els ciutadans poden estar informats de les decisions públiques, col·laborar en la millora de la gestió i també ajudar a combatre la corrupció. El web del CIM incorpora el Portal de la Transparència, amb diferents subseccions que permeten fer un seguiment de l'activitat política i de l'acció de govern de cada conseller i dels diferents partits polítics; també de l'oposició, que disposa d'un espai propi.

Esperam que aquest espai doni resposta a totes les vostres demandes. Si no és així, no dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments per millorar-lo.

 

Maite Salord Ripoll
Presidenta del Consell Insular de Menorca 

 

Tornar 

 

 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Perfil del contractant Perfil del contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS