LLOGUER TURÍSTIC Canal d´informació 

CANAL INFORMATIU SOBRE EL LLOGUER TURÍSTIC

El Consell Insular de Menorca ha creat aquest espai per informar a les persones interessades sobre com s’ha de desenvolupar l’activitat de comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial.

En aquesta pàgina trobareu els requisits que ha de complir un habitatge per poder comercialitzar-se turísticament, també es fa referencia als requisits concrets per habitatges residencials sotmesos al règim de propietat horitzontal així com els requisits per a l’exercici de l’activitat de l’empresa comercialitzadora.

A part de donar tota la informació que correspon a l’activitat, també hem volgut habilitar un espai per resoldre dubtes i consultes.

Els particulars, que així ho desitgin, podran adreçar-se a través d’aquesta plataforma al servei d’Ordenació Turística per fer arribar els seus dubtes que seran resolts el més aviat possible.

També s’ha creat una secció de preguntes i respostes més freqüents, per resoldre aquelles qüestions més generals.

Esperem que aquest nou canal d’intercanvi d’informació sigui de la vostra utilitat.

Preguntes freqüents

Requisits

Envia la teva consulta

Aprovació definitiva delimitació provisional de les zones aptes per a la comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial a l’illa de Menorca

Instrucció per a la unificació de criteris interpretatius a l'illa de Menorca en relació a l'aplicació de la Llei 6/2017 

editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa