CANAL INFORMATIU SOBRE EL LLOGUER TURÍSTIC

El Consell Insular de Menorca ha creat aquest espai per informar a les persones interessades sobre com s’ha de desenvolupar l’activitat de comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial.

En aquesta pàgina trobareu els requisits que ha de complir un habitatge per poder comercialitzar-se turísticament, també es fa referencia als requisits concrets per habitatges residencials sotmesos al règim de propietat horitzontal així com els requisits per a l’exercici de l’activitat de l’empresa comercialitzadora.

A part de donar tota la informació que correspon a l’activitat, també hem volgut habilitar un espai per resoldre dubtes i consultes.

Els particulars, que així ho desitgin, podran adreçar-se a través d’aquesta plataforma al servei d’Ordenació Turística per fer arribar els seus dubtes que seran resolts el més aviat possible.

També s’ha creat una secció de preguntes i respostes més freqüents, per resoldre aquelles qüestions més generals.

Esperem que aquest nou canal d’intercanvi d’informació sigui de la vostra utilitat.

Preguntes freqüents

Requisits

Envia la teva consulta

Aprovació definitiva delimitació provisional de les zones aptes per a la comercialització d’estades turístiques en habitatges d’ús residencial a l’illa de Menorca

Instrucció per a la unificació de criteris interpretatius a l'illa de Menorca en relació a l'aplicació de la Llei 6/2017 


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS