Notícies i actualitat

La Menorca més natural es mostra a la World Travel Market

Data : 04/11/2017

La consellera i el director insular de Promoció Turística es reuniran amb companyies aèries i operadors turístics per assegurar el bon funcionament de la temporada 2018.

El turisme natural i esportiu, amb el Camí de Cavalls com a protagonista, serà l’eix central de la participació menorquina a la fira londinenca.


Menorca estarà present del 6 al 8 de novembre a la World Travel Market (WTM) de Londres, la fira turística més important del Regne Unit, de la mà de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, que disposarà d’un espai específic a l’estand les Illes Balears.

Hi viatjaran la consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives. Entre les diferents reunions programades, destaquen les que mantindran amb les companyies aèries i els operadors turístics de major pes en el mercat britànic.

També es veuran amb els responsables de la Oficina Espanyola de Turisme a Londres, amb els quals traçaran la nova estratègia de comunicació que ha de donar continuïtat a la feina feta fins ara per reforçar el vincle de Menorca amb el mercat britànic.

A més a més, els tècnics de la FFTM mantindran trobades B2B amb responsables de mitjans de comunicació especialitzats en esport i natura per promocionar l’illa com una destinació atractiva en un segment de demanda d’elevada capacitat desestacionalitzadora.

El pes del mercat britànic

La participació a la WTM s’emmarca dintre de l’estratègia de promoció marcada a principis d’any per part de la FFTM i que, entre d’altres accions, inclou la presència a determinades fires generalistes i de producte.

Amb tot, el que es cerca amb aquesta i altres accions al Regne Unit és donar continuïtat a la dinàmica positiva registrada en els darrers anys. I és que, segons les dades publicades per AENA, de gener a setembre han arribat a Menorca 549.083 turistes britànics, el que representa un 11,2% més que l’any passat i un 22,3% més que en el 2015.

Cal tenir en compte, a més a més, que aquest any les arribades des dels aeroports britànics sumen fins al mes de setembre el 35,7% del total i el 62,5% del trànsit procedent de mercats exteriors.

Maó, 4 de novembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS