Notícies i actualitat

Participació del Consell Insular de Menorca i l’Agència Reserva Biosfera a dues jornades del Centre Internacional UNESCO

Data : 07/09/2017

El Conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera i President de l’Agència Reserva Biosfera, Javier Ares, està assistint aquesta setmana a la II trobada Internacional de Gestors de les Reserves de la Biosfera Mediterrànies i al MEDITERRANEA 2017 – Trobada Internacional de Turisme Sostenible en Reserves de la Biosfera. Ambdues jornades estan organitzades pel Centre Internacional UNESCO per a les Reserves de la Biosfera Mediterrànies i es porten a terme del 5 al 7 de setembre a Barcelona. Hi participen 15 països que equivalen a 69 Reserves de la Biosfera.

El tema principal de les jornades d’aquest any és el turisme sostenible. Entre els objectius d’aquestes jornades es troba la posada en comú de les diferents Reserves de Biosfera i establir vincles, xarxes i cooperació entre elles, així com també el desenvolupament del Centre de Documentació de Reserves de la Biosfera. També representa una oportunitat per a reflexionar sobre les noves tendències i oportunitats en turisme sostenible i com aquestes conflueixen amb les Reserves de la Biosfera mantenint la qualitat, els paisatges, els béns culturals i els recursos ambientals, d’aquestes zones.


Maó, 7 de setembre del 2017

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS