Notícies i actualitat

Participació del Consell Insular de Menorca i l’Agència Reserva Biosfera a dues jornades del Centre Internacional UNESCO

Data : 07/09/2017

El Conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera i President de l’Agència Reserva Biosfera, Javier Ares, està assistint aquesta setmana a la II trobada Internacional de Gestors de les Reserves de la Biosfera Mediterrànies i al MEDITERRANEA 2017 – Trobada Internacional de Turisme Sostenible en Reserves de la Biosfera. Ambdues jornades estan organitzades pel Centre Internacional UNESCO per a les Reserves de la Biosfera Mediterrànies i es porten a terme del 5 al 7 de setembre a Barcelona. Hi participen 15 països que equivalen a 69 Reserves de la Biosfera.

El tema principal de les jornades d’aquest any és el turisme sostenible. Entre els objectius d’aquestes jornades es troba la posada en comú de les diferents Reserves de Biosfera i establir vincles, xarxes i cooperació entre elles, així com també el desenvolupament del Centre de Documentació de Reserves de la Biosfera. També representa una oportunitat per a reflexionar sobre les noves tendències i oportunitats en turisme sostenible i com aquestes conflueixen amb les Reserves de la Biosfera mantenint la qualitat, els paisatges, els béns culturals i els recursos ambientals, d’aquestes zones.


Maó, 7 de setembre del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS