Notícies i actualitat

Consell Insular de Menorca i Ajuntament de Maó signen un preacord amb el club Bàsquet Menorca per a la cessió d’ús del Pavelló Menorca

Data : 22/06/2017

La conselleria d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Maó han arribat a un preacord amb el club Bàsquet Menorca per a la cessió de l’ús Pavelló Menorca. A tal efecte, avui matí s’ha celebrat una reunió extraordinària de la Junta del Consorci del Pavelló Menorca -presidida pel conseller Miquel Company- i integrada per la institució insular i l’Ajuntament de Maó.

Rere la signatura d’aquest preacord, el conseller Miquel Company ha explicat que la intenció és poder signar més endavant un conveni de col·laboració amb el club per donar suport a un projecte de bàsquet del qual també en sortiria beneficiada la ciutadania. “Per a nosaltres serà un punt clau a tenir en compte a l’hora d’engegar i promoure l’esport base”, ha dit.

Company valora molt positivament que el Bàsquet Menorca pugui emprar les instal·lacions de Bintaufa gràcies a la bona voluntat d’ambdues administracions que ha permès arribar a un consens amb el club. “El Pavelló Menorca tindrà per fi un ús esportiu i social que no hauria d’haver perdut mai”, ha dit.

Tant el conseller, com el regidor d’Esports, Joventut i Formació de l’Ajuntament de Maó, Carlos Montes, han destacat que la intenció passa, a partir d’ara, perquè el Pavelló Menorca sigui “el centre neuràlgic del bàsquet a tota l’illa”.

Acords com el d’avui segueixen en la mateixa línia d’actuacions del Departament d’Esports del Consell Insular de Menorca de seguir col·laborant en els projectes que fomentin l’activitat esportiva i la promoció de l’esport base a l’illa.


Maó, 22 de juny de 2017

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 3  |  RSS