Notícies i actualitat

El PP demana que es cobreixin les places de cap de servei del departament de Benestar Social del Consell de Menorca

Data : 19/06/2017

Foto roda de prensa benestar socialEl Grup Popular ha presentat una moció, que defensarà la consellera Aurora Herráiz en el ple del Consell Insular de Menorca, que se celebra avui dilluns, que afecten diferents qüestions de l'àrea de benestar social.

La moció, que deriva d'una interpel·lació a la consellera de Benestar Social en sessió plenària del mes de maig per conèixer les causes que van provocar la renúncia de la directora insular de Família, té com a finalitat contribuir a la millora de la labor tècnica i el clima laboral del departament, i consta dels següents punts:

•Elaborar un estudi de riscos psicosocials del departament de Benestar Social.
•Traslladar a l'oposició el resultat de l'estudi.
•Relacionar per escrit les places vacants de cap de servei que no estiguin cobertes.
•Detallar per escrit quan i com pensa cobrir la conselleria de Benestar Social aquestes places.
•Engegar el procés de la professionalització dels auxiliars educatius de la Casa de la Infància.

Cal recordar que el Consell Insular de Menorca no ha complert amb l'acord de ple de desembre del 2016 de professionalitzar els llocs d'auxiliar d'atenció al menor. La residència geriàtrica de Maó du gairebé dos anys sense direcció i la solució, que ha engegat la conselleria de Benestar Social, és la de compartir la direcció amb la Casa de la Infància. Tots dos centres estan desatesos i així ho manifesten, no solament els treballadors, sinó els propis usuaris.

La conselleria segueix tenint pendent l'aprovació del Pla de Suport a les Famílies, que tal com es va comprometre la consellera Maria Cabrisas, havia d'estar llest a l'octubre del 2015, després al febrer del 2016, després al novembre del 2016, però a data d'avui, no solament no s'ha elaborat, sinó que ha tingut diversos i seriosos problemes entre els agents socials que formen part del desenvolupament del pla, així ho van manifestar públicament els equips de tots els Ajuntaments (EMIF).

A més de l'incompliment reiterat dels acords de ple, i és que més de 20 propostes aprovades per unanimitat sobre temes socials, no s'han complert, un fet que per si mateix és greu i del que el departament jurídic del Consell Insular de Menorca haurà d'informar.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS