Notícies i actualitat

El Consell edita el còmic La cova des Mussol com a eina pedagògica per difondre el patrimoni arqueològic de Menorca

Data : 28/11/2012

La cova des MussolEl Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca ha editat i posat a l'abast del públic el còmic La cova des Mussol. Es tracta d'una obra de caràcter didàctic i de divulgació del patrimoni arqueològic de Menorca i en concret de la cultura d'època talaiòtica. El guió original de Marc Ferré ha estat dirigit per l'equip del Museu de Son Forners (Montuïri, Mallorca), que va realitzar la investigació arqueològica a la cova. Els il·lustradors del còmic són els dibuixants de reconegut prestigi Max i Pau.

Una petita part de l'edició s'enviarà al Museu de Son Forners, on s'emprarà també com a eina didàctica per a les escoles de Mallorca. A Menorca, s'han editat 2.000 exemplars i es podran adquirir a totes les llibreries de l'illa pel preu de 9 euros. També es podrà comprar a les seus del Consell Insular de Menorca de Maó i Ciutadella.

L'obra va adreçada principalment als primers cursos d'ensenyança secundària obligatòria, atès que és un material pedagògic que sensibilitza els nostres estudiants i dóna a conèixer el nostre patrimoni històric i en particular la cultura d'època talaiòtica.

“És una iniciativa que encaixa molt bé dins el programa de sensibilització de la població envers la cultura talaiòtica, candidata a patrimoni mundial de la UNESCO”, comenta la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.Maó, 28 de novembre de 2012

 
Imatges relacionades
 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa