Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears protagonistes del concert de la Diada de Menorca 2022

Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears protagonistes del concert de la Diada de Menorca

El cantant i compositor menorquí Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica de les Balears seran els encarregats de ficar la nota musical a la Diada de Menorca 2022. En concret, es presentarà el nou projecte artístic de Cris Juanico ‘Altament sensible’ que ofereix un repertori amb alguns dels seus temes més populars en clau simfònica.

Es tracta d’una proposta que obre i desplega com mai temes prou significatius de la trajectòria musical de l'artista menorquí (des de Ja T'Ho Diré fins a l'actualitat) amb els colors, matisos i sensibilitats dels instruments d'una gran orquestra. El projecte explora nous camins sonors i textures de cançons com Si véns, Sal i dolçura, Enmig del desert, Així i tot, La mar, Es moment, Na Cecília, Com un infant, No em facis ontes, Amb un dit as vidre escric, Un vol de miloca i M’encanta.

L’artista ciutadellenc compta amb la complicitat dels arranjaments del músic mallorquí Miquel Àngel Aguiló i de la seva banda habitual integrada per Blanca Coll (violí), Lluís Gener (baix), Quim Ribó (guitarra elèctrica) i Pere Moll (bateria), amb els que arrodonirà el repertori amb temes com L’Univers i Més a prop.

El concert tindrà lloc dia 17 de gener, a les 20.00 h, al Teatre Principal de Maó, i també es retransmetrà per streaming. Per a l’adquisició de localitats per al concert, s’ha posat en marxa un sorteig obert a tota la ciutadana. El termini per a participar-hi és a partir d'avui mateix dia 20 de desembre fins dia 29 de desembre a les 00 h. Tan sols s'admetrà una solicitud de participació per persona. Cada guanyador o guanyadora tindrà a la seva disposició dues entrades. Més endavant el Consell Insular informarà als participants sobre la data en que es farà el sorteig


Cris Juanico i la seva banda de rock
Pablo Urbina, director
Orquestra Simfònica Illes Balears


Maó, 20 de desembre de 2022

 
Més informació Enllaç sorteig
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa