Consell i ajuntaments uneixen les seves veus a favor de la vacunació

Els representants polítics del Consell Insular i dels diversos ajuntaments de Menorca han fet públic un vídeo a través del qual pretenen transmetre un missatge d’unitat i de confiança amb la vacuna del coronavirus, i fan una crida a la població que encara no s’ha vacunat per tal de garantir, el màxim possible, la immunitat de grup i, per tant, l’estat del benestar a Menorca.

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, ha destacat que ‘volem animar a la població a fer una empenta final per obtenir el percentatge de vacunació òptim’ i ha afegit que ‘la vacunació és un acte senzill que demostra la solidarització cap a la nostra comunitat i, més en concret, cap a les persones més vulnerables que ens envolten’.

La publicació del vídeo coincideix amb l'inici de la tornada a la normalitat, amb la respectiva flexibilització de mesures. Aquest fet, però, com destaquen els diferents representants polítics, ha de suposar un augment de la responsabilitat individual per ajudar a controlar el virus i fer acabar aquesta situació de pandèmia.

Cal destacar que diferents experts científics, preveuen una sexta onada de la pandèmia coincidint amb l’arribada de l’hivern.


Maó, 30 de setembre de 2021


[MCL-7178] Failed to Login: Bad Youtube code generator on old versions - Jira
 
Més informació Aquí pots veure el vídeo
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ