La FFTM posa des d’avui a la venda les entrades per a visitar Sa Cova de S’Aigua

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) activa des d'aquest dimarts 6 de juliol la venda en línia d'entrades per a visitar Sa Cova de S’Aigua (Cala Blanca- Ciutadella). Les visites guiades es faran a partir del 7 de juliol i fins al 30 de novembre, complint totes les mesures de seguretat i amb un aforament màxim de 13 persones a cada torn. Les entrades poden adquirir-se a través de la pàgina web www.menorca.es a partir de les 18 hores. També es poden comprar a les oficines d'informació turística de Maó-Centre, Maó-Port i Ciutadella, al poblat talaiòtic Torre d’en Galmés i a les pròpies instal·lacions de Sa Cova de S’Aigua.

S'han programat 10 torns diaris de dilluns a diumenge, entre les 9.00 h i les 20.30 h, amb una durada aproximada de 45 minuts per visita. Dos d'elles es faran en anglès i la resta en castellà/català. A més, s'habiliten torns específics perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a la cova.

El preu general de l'entrada és de 10 €, encara que hi ha descomptes per a menors d'entre 8 i 15 anys (5 €), majors de 65 anys i jubilats (6 €), persones amb discapacitat (5 €) i preus especials per a grups. L'entrada és gratuïta per als menors de 8 anys.

La Cova de S’Aigua és una cova natural de grans dimensions amb un llac interior i abundants formacions d'estalactites i estalagmites, amb més de 100 metres de llarg. Va ser explorada per primera vegada en els anys 50 i declarada Bé d'Interès Cultural (BIC) el 1966. A les primeres prospeccions de la gruta es van recuperar ceràmiques talaiòtiques i clàssiques, així com restes òssies humanes.

Durant els mesos d'abril, maig i juny es van celebrar jornades de portes obertes a la cova, de caràcter gratuït. Més de 4.000 persones la van visitar durant aquest període de temps.

Maó, 6 de juliol de 2021

Més informació menorca.es
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ