Es presenten els dibuixos guanyadors del certamen de dibuix d’ARTEME

Aquesta setmana s’han donat a conèixer els guanyadors del certamen de dibuix d’ARTEME a través del qual es pretenia divulgar els oficis artesans de Menorca a les escoles, d’una manera participativa pels infants, i així donar a conèixer la importància d’aquests oficis que formen part de les nostres arrels i cultural.

Han participat en aquesta iniciativa alumnes de tercer curs de primària de set escoles de diferents municipis: La Salle d’Alaior, Àngel Ruiz i Pablo des Castell, Escola Joan Benejam de Ciutadella, Sant Francesc de Ferreries, Sa Graduada de Maó, Mare de Déu del Toro de Es Mercadal i Francesc d’Albranca des Migjorn Gran.

Aquesta acció ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració entre el Consell Insular i ARTEME, mitjançant el qual l’associació ha organitzat set “xerrades il·lustrades” on l’artesana Silvia Vivó ha explicat als alumnes, a través de dibuixos realitzats al moment a la pissarra de l’aula amb xoc, que són l’artesania i els oficis artesans d’una forma divertida i participativa.

A través d’aquest conveni, el Consell vol donar suport a les actuacions de promoció, comercialització i formació dels seus associats amb la finalitat de fomentar, promocionar i millorar la comercialització del producte artesà amb un import màxim de 8.000 €. Més concretament, les accions subvencionables són: gestió de xarxes socials; elaboració de dossier i distintiu dirigit als sectors turístic i cultural; concurs de dibuix infantil; i, manteniment, actualització i promoció del web corporatiu.

Maó, 17 de juny del 2021

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa