Gemma Triay es reafirma com a ambaixadora de la FFTM

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i la jugadora menorquina de pàdel, Gemma Triay, han arribat a un acord per a l’ampliació i millora del contracte de patrocini fins a l’any 2021. Així, l’actual nombre 1 del World Padel Tour 2020 serà la principal ambaixadora de la marca Menorca.


A través d’aquest conveni la FFTM podrà utilitzar la imatge de la jugadora en les seves accions promocionals. A més a més, Triay es compromet a promocionar l’illa de Menorca i el certamen World Padel Tour Menorca en les seves xarxes socials i assistir a alguns dels actes promocionals de la FFTM. A més a més, també portarà el logotip de la Fundació en part del seu equipament esportiu.


La decisió de comptar amb una referent de l’esport com Gemma Triay neix de la voluntat de donar la màxima projecció a la marca Menorca lligada a l’esport. Cal recordar que la FFTM ja fa temps que treballa per posicionar la nostra illa com a espai per a la realització de competicions i esdeveniments esportius de caràcter internacional, destacant la qualitat de les instal·lacions i els serveis esportius de la nostra destinació.

Fotografia: Gemma Triay

Maó, 8 d’abril del 2021

 
Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ