Més de 50 professionals turístics participen en la Jornada Turisme Menorca

Aquesta setmana ha tingut lloc la Jornada Turisme Menorca en format virtual organitzat per la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i Turespaña i on hi han participat els seus consellers de les Oficines Espanyoles de Turisme de Londres, Berlín, París, Lisboa i Varsòvia.

Durant la trobada, on hi han assistit més de 50 professionals del sector turístic de Menorca, s’han tractat qüestions com la situació sanitària actual dels països emissors, les demandes dels turistes en l’era Covid, previsions turístiques de cara a la pròxima temporada turística o els millors canals per donar-se a conèixer en cada un dels diferents països.

La gerent de la FFTM, Elena Costa, ha destacat que ‘les jornades han contribuït en generar un clima de més confiança entre el sector professional turístic de Menorca i els seus mercats emissors. Ha estat una oportunitat per establir sinèrgies i per tal que els professionals coneguin de primera mà les necessitats dels mercats’. I ha afegit que ‘l’objectiu de les jornades era sumar esforços entre sector públic i privat de cara a la pròxima temporada turística’.

Maó, 26 de març del 2021

Departaments relacionats Presidència
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ