Es presenten els Dies europeus de l’artesania 2021

Nota de premsa: Es presenten els Dies europeus de l’artesania 2021

Del 6 a l’11 d’abril tindrà lloc els ‘Dies europeus de l’artesania 2021’ a Alaior. Es tracta d’una iniciativa que pretén ajudar a donar visibilitat al sector i comercialitzar els seus productes, així com apropar els treballs dels artesans a la ciutadania. Està organitzada per la Fundació Foment del Turisme (FFTM), a través del Centre Artesanal, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alaior, Entremans, ARTEME, Agroxerxa, ASCEA i ASCOME.

La Presidenta del Consell Insular i de la FFTM, Susana Mora, ha volgut destacar que ‘el sector artesà és un sector clau per a la preservació de les nostres tradicions i, per tant, de la nostra cultura i identitat, i ara es fa més necessari que mai seguir apostant pels seus productes davant la complicada situació actual’.

D’aquesta manera, el Centre Artesanal s’adhereix un any més a aquest esdeveniment i durant 6 dies es duran a terme diferents activitats per promoure els oficis artesans i donar a conèixer la seva diversitat i riquesa.

PROGRAMA

Durant tota la setmana ‘De seny shop’. El maridatge de l’artesania i el comerç local en què comprar en els establiments adherits té premi.


Dimecres 7. ‘Tallers en família, feim d’artesans”’. De 10.30 a 13.30 h al Pati de sa Lluna i retransmissió online. Places presencials limitades i subjectes a la normativa Covid-19. Cal inscripció prèvia.

Divendres 9. Xerrada ‘L’artesania com a proposta de valor en el comerç local i el turisme’, a càrrec de la Sra. Montse Arnau, experta en màrqueting turístic i desenvolupadora de projectes vinculats al comerç i l’artesania. De 16 a 16.45h, retransmissió online.

Dissabte 10. Sessió formativa ‘Posa en valor el teu producte’, a càrrec del Sr. Iker Martínez, gestor de projectes i dissenyador industrial. D’11 a 12.30 h, retransmissió online.

Exposicions (del 30 de març a l’11 d’abril)

‘VIII Mostra d’Artesania Creativa i III Concurs d’Artesania Creativa’ d’Entremans al Convent de Sant Diego. Obert dies laborables de 17.30 a 20.30 h, festius d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.

‘Història d’una cadira: la Coca Rossa’ al Pati de sa Lluna, accés pel Convent de Sant Diego. Obert dies laborables de 17.30 a 20.30 h, festius d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.

Inscripcions: 971 154 436 o centre@artesaniademenorca.com

Més informació a: www.artesaniademenorca.com

Maó, 23 de març del 2021

 
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa