Sorteig d’entrades per al concert “Una Nit de Musical” que se celebrarà al Teatre Principal de Maó amb Àngels Gonyalons i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

El Departament de Cultura informa que arran de la suspensió del programa d’activitats de Sant Antoni 2021 per mor de la Covid-19, engega el sorteig d’entrades per assistir al concert “Una nit de musical” que se celebrarà dia 17 d’abril, a les 20 hores, al Teatre Principal de Maó.

Aquesta proposta musical, protagonitzada per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i per la cantant i actriu Àngels Gonyalons, és recuperada pel Consell Insular de Menorca ara que les mesures sanitàries ho permeten.

Per participar en el sorteig s’ha d’accedir al web del Consell Insular de Menorca, www.cime.es, a un bàner destacat i habilitat per a l’ocasió que, a partir de dilluns 22 de març, dirigirà als usuaris a un formulari que hauran d’emplenar.

Es pot participar en el sorteig fins al proper dia 7 d'abril, el sistema de sorteig només permet una participació per persona. Els guanyadors i guanyadores tindran a la seva disposició dues entrades per assistir al concert. El sorteig d’entrades tindrà lloc el dia 9 d’abril, a les 12 hores, a la seu del Consell de Maó.

Maó, 19 de març de 2021

Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa