La cartografia de la revisió del PTI es pot consultar a l'IDE Menorca

El Consell Insular de Menorca ha incorporat a la infraestructura de dades espacials locals, IDE Menorca, la cartografia de la revisió del Pla Territorial Insular (PTI). L’objectiu d’aquesta nova eina és facilitar la consulta i la participació durant la fase d’exposició pública d’aquest document gràcies a la seva interactivitat.

Aquest servei, que es pot consultar des de dispositius mòbils com des d’ordinadors, permet cercar de manera àgil la zona o parcel·la del seu interès i obtenir les dades de classificació i categorització del PTI des del visualitzador.

Gràcies a aquesta nova eina també es permet, a través de la combinació de diferents capes, comparar la nova normativa proposada amb la Norma Territorial Transitòria o el Pla Territorial Insular del 2003, així com amb altres capes que puguin resultar d’interès com la delimitació de la xarxa natura, els Plans Generals Municipals, plans especials ANEIs… la qual cosa permet analitzar i comprendre la cartografia de Menorca de manera més àgil i eficient.

Més info a: http://cartografia.cime.es/

Maó, 12 de març del 2021


Departaments relacionats Economia i Territori
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa