La mostra “El Sant Antoni: 17 anys del Premi de Pintura de Menorca, 1991-2007” arriba dissabte a la sala Sant Antoni de Maó

Nota de premsa: La mostra “El Sant Antoni: 17 anys del Premi de Pintura de Menorca ...

A partir d’aquest dissabte, dia 27 de febrer, es podrà veure a la sala Sant Antoni de Maó, l’exposició “El Sant Antoni: 17 anys del Premi de Pintura de Menorca, 1991-2007”, una mostra de reconeixement a aquest important premi de pintura que va organitzar cada any Sa Nostra, i que constitueix un memorial de l’obra pictòrica d’un bon nombre d’artistes de Menorca durant els darrers anys del segle XX i principis del XXI.

Miquel Bosch, Marc Jesús, Paca Florit, Zulema Bagur, Pacífic Camps, Francesc Florit Nin o Llorenç Pons són alguns dels artistes que van guanyar el premi Sant Antoni Sa Nostra de pintura de Menorca i que part tant participen a l’exposició. Un projecte comissariat per Juan Elorduy, que va ser el responsable i gestor d’aquest premi durant tots els anys que va existir, acompanyat en el comissariat tècnic per Tomeu Sánchez.

A més del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca, aquesta exposició compta amb la col·laboració de Bankia, la Fundació Sa Nostra, el setmanari El Iris i el diari Menorca. “El Sant Antoni: 17 anys del Premi de Pintura de Menorca, 1991-2007” més d’una vintena d’obres que podrà gaudir de nou tota la societat menorquina. La mostra s’acompanya a més d’un documental, realitzat per Magda Timoner, on s’explica la història del guardó i es dona veu als artistes i organitzadors. L’exposició es podrà fins al 27 de març.

Maó, 25 de febrer de 2021

 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa