Finalitzen les obres de rehabilitació de l’obra de la fàbrica existent sobre el torrent del camí de Cavalleria

El Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament des Mercadal han donat per conclosa la rehabilitació de l’obra de fàbrica existent, sobre el torrent del camí del Cap de Cavalleria i la millora del tram del camí afectat. El projecte ha inclòs el perllongament del pont en ambdós costats de l’eix del camí i la millora de la corba que presenta el camí, permetent una ampliació de les voreres necessària per al trànsit de vehicles.

L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la seguretat viària d’aquest tram que no comptava amb cap distinció de carrils, així com tampoc de vorals. Cal recordar també que durant els últims anys aquest tram ha sofert diversos desperfectes en el pont originats per l’impacte de vehicles, el que provocà la caiguda al llit del torrent de més de la meitat de l’ampit, ocasionant al tram que roman en peu una esquerda considerable acompanyada d’un desplaçament de diversos centímetres dels blocs de pedres.

Les obres, que han tingut una durada de 3 mesos, han estat gestionades per l’Ajuntament des Mercadal i ha tingut un cost d’aproximadament 100.000 €, dels quals el Consell Insular ha pagat 91.000 € (aprox.) i el consistori l’import restant.

Maó, 16 de febrer del 2021

 
Imatges relacionades
 
Departaments relacionats Mobilitat
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa

 
 
Comparteix aquest contingut
     
© Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ