L’escriptora i poeta Carme Cloquells, protagonista d’una nova entrega de la campanya “Biblioficcions”

L’escriptora i poeta Carme Cloquells Tudurí (Maó, 1963) és la protagonista d’una nova entrega de la campanya de la Xarxa de Biblioteques de Menorca «Biblioficcions. Aficiona’t a la lectura».

L’escriptora i poeta Carme Cloquells, protagonista d’una nova entrega de la campanya “Biblioficcions”

L’autora endinsa a l’espectador en el món de la lectura i explica a l’entrevista què la va motivar a escriure i com la màgia de la lectura et permet viatjar a través d’una espècie de màquina del temps.

Aquesta ‘vídeo-càpsula’, enregistrada a la Biblioteca Pública de Sant Lluís, es divulgarà en els propers dies a través del web de la XBM (bibliomenorca.net), i a través de les seves xarxes socials.

Cal recordar que aquesta campanya, que ja ha tingut com a protagonistes a Ponç Pons i a Pau Faner, dona veu a diferents autors i autores de Menorca, o que estiguin vinculats a l’illa, a través d’una entrevista realitzada en una biblioteca de cadascun dels vuit municipis.

El programa “Biblioficcions” té per objecte la promoció de la lectura, dels nostres autors i autores i de les biblioteques de la XBM. Aquest projecte s'emmarca dins les activitats de celebració del 35è aniversari de la creació de la Xarxa de Biblioteques de Menorca.


Mao, 7 de juliol de 2020

 
Departaments relacionats Cultura, Educació, Joventut i Esports
editar

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Mapa